Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Nogomet
Španjolska jedva

Raspucana Srbija utrpala pet komada u generalnoj probi za Svjetsko prvenstvo

Ovih dana odigravaju se posljednje provjere reprezentacija koje će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Španjolske, Australije, Maroka, Danske i Srbije ubilježili su pobjede u pripremnim utakmicama uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji odigranim u subotu.

Španjolska je u Krasnodaru jedva slavila protiv Tunisa s 1:0 pogotkom Iago Aspasa pet minuta prije kraja na asistenciju Diega Coste.

Švedska i Peru su odigrali 0:0, dok je Danska u Kopenhagenu slavila protiv Meksika s 2:0 pogocima Poulsena (71) i Eriksena (74), koji je golom i asistencijom proslavio nedavno rođenje prvog djeteta.

Danska će igrati na SP-u protiv Perua, Australije i Francuske, dok je Meksiko u grupi s Njemačkom, Južnom Korejom i Švedskom.

Srbija je u Grazu s 5:1 deklasirali Boliviju golovima Mitrovića (4, 23, 68), Ljajića (19) i Ivanovića (42), dok je strijelac za Bolivijance bio Campos (48). Srbima je ovo bila dobra priprema za dvoboj s Brazilcima u Rusiji.

Australci su u Budimpešti slavili protiv Mađarske s 2:1, a svi golovi su bili tragikomični. Australci su poveli pogotkom Arzanija (74) i velike pogreške mađarskog vratari, Mađari izjednačili autogolom Sainsburya (88), da bi u 92. minuti Mađar Kadar pogodio vlastitu mrežu. Australci su prije nekoliko dana svladali Češku s 4:0 i potvrdili da su u formi uoči SP-a.

Maroko je u Tallinu slavio protiv Estonije s 3:1. Purje (76) je bio strijelac za Estonce, dok su Belhanda (11), Ziyech (38pen) i En-Nesyri (72) donijeli pobjedu Marokancima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider