Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavili argentinski mediji

Procurila postava Argentine za utakmicu s Hrvatskom? Sampaoli sprema velike promjene

Argentinski sportski medij TyC Sports izvijestio je kako će Jorge Sampaoli napraviti nekoliko izmjena za utakmicu s Hrvatskom.

Potencijalna postava Argentine za utakmicu s Hrvatskom (Screenshot)

Argentina je kiksala u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu odigravši u subotu u Moskvi samo 1:1 protiv Islanda i sada će protiv Hrvatske morati igrati na pobjedu kako se ne bi dovela u situaciju da u zadnjoj utakmici ovisi i o drugim rezultatima.

Argentinski igrači u nedjelju su dobili iznenadni posjet članova svojih obitelji kako bi proslavili dan očeva, ali isto tako pojavila se i vijest o početnoj jedanaestorici protiv Hrvatske.

Igrači koji su započeli utakmicu protiv Islanda radili su u teretani, dok su ostali radili na terenu. Ako je vjerovati TyC Sportsu, argentinski izbornik Jorge Sampaoli trebao bi napraviti nekoliko izmjena u početnih 11 za utakmicu s Hrvatskom.

Eduardo Salvio, koji je započeo utakmicu protiv Islanda na desnom boku, trebao bi biti zamijenjen s Gabrijelom Mercadom. To je u prvoj utakmici bila i jedna od Sampaolijevih odluka o kojoj se najviše pričalo, s obzirom na to da je Salviju prirodna pozicija desno krilo.

Druge odluke koje su bile na udaru kritike su Javier Mascherano i Lucas Biglia kao centralni vezni. Sada se čini da će Sampaoli posegnuti za Giovannijem Lo Celsom zajedno s Mascheranom.

Treća promjena koja bi se trebala dogoditi jest da se Angel di Maria preseli na klupu, a umjesto njega u prvu jedanaestoricu upadne Christian Pavon. Willy Caballero, kontroverzni izbor kao prvi vratar Argentine trebao bi se zadržati u prvih 11.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider