Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuno neočekivano

Potres u reprezentaciji: Nikola Kalinić već danas napušta kamp i odlazi sa Svjetskog prvenstva!

Atmosferu nakon pobjede protiv Nigerije narušila je situacija s Nikolom Kalinićem.

Galerija Zlatko Dalić (Foto: AFP)

Nikola Kalinić danas napušta kamp reprezentacije i odlazi sa Svjetskog prvenstva. Vijest je to koja je uzdrmala idealnu atmosferu u reprezentaciji nakon pobjede protiv Nigerije.

Kako saznajemo od kolega u Rusiji, Kalinić navodno ima problema s leđima i zbog toga nije zamijenio Marija Mandžukića u završnici utakmice u Kalinjingradu. Kalinić jučer nije trenirao i očito je ozljeda toliko teška da više ne može konkurirati za igru.

No postoji i druga strana priče zbog koje su se užarile telefonske linije između Zagreba i Roščina. Liječnik Nemec jučer novinarima nije potvrdio da je Kalinić teže ozlijeđen. Štoviše, rekao je dopisnicima kako nema potrebe za detaljnijim pretragama.

Jutro kasnije sve je eskaliralo, procurila je priča i bit će zanimljivo vidjeti što će na kraju reći sam Dalić. Hoće li službena verzija glasiti da je Kalinić ozlijeđen ili je u pitanju nezadovoljstvo igrača?

Press-konferencija s Milanom Badeljom i Šimom Vrsaljkom zakazana je u 16:15, a nakon nje izjavu za javnost dat će i sam izbornik. U svakom slučaju, moći ćete sve uživo pratiti na GOL.hr-u!

U kampu hrvatske reprezentacije u Roščinu nalazi se Saša Lugonjić, koji će se javljati u informativnim emisijama Nove TV s najnovijim informacijama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider