Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"optimist sam"

Vatreni iz '98. vjeruje u finale: "Probudili su sjaj u očima navijača i učinili su nas jako ponosnima"

Brončani član Vatrenih iz 1998. godine vjeruje da ova generacija može napraviti dodatni iskorak i ući u povijest.

Mario Stanić razgovarao sa Sašom Lugonjićem

Uoči polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, reporter Nove TV Saša Lugonjić ekskluzivno je razgovarao s članom brončane generacije iz 1998. godine - Mariom Stanićem. Bivši reprezentativac postigao je prvi pogodak na turniru u Francuskoj na putu Vatrenih do još uvijek najvećeg nogometnog ostvarenja od osamostaljenja - brončane medalje.

Mario Stanić otkrio je da smatra kako je dosadašnjim nastupima Hrvatske na velikim natjecanjima nakon 1998. godine njihov uspjeh u Francuskoj bio veliki teret.

"Nova generacija Vatrenih ispisuje povijest i na tome im treba čestitati. Probudili su sjaj u očima navijača i učinili su nas jako ponosnima", rekao je Mario Stanić u ekskluzivnom razgovoru za Novu TV.

Bivši Vatreni vjerovao je da ova generacija ima kvalitetu otići do finala i osvojiti naslov prvaka svijeta.

"Trenutno živimo san koji postaje java. Priželjkivali smo. Dugo već govorimo o generaciji koja ima kvalitetu i oni su konačno dokazali da su generacija koja može izaći iz sjene '98. Očekujemo zadnji iskorak. Mi smo zapeli na predzadnjoj stepenici. Od srca im želimo da odu do kraja. Mentalna je priprema najbitnija i zato mislim da Engleska ima veći pritisak."

Cijeli intervju i razgovor s Marijem Stanićem pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider