Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svakodnevno, uživo, analize

Kako se sportski novinari Nove TV pripremaju za SP u nogometu

Sve je spremno za početak Mundijala, a Nova TV prvenstvo će pratiti svakodnevno kroz sve svoje informativne emisije.

Sve je spremno za početak Mundijala, a Nova TV će Svjetsko prvenstvo pratiti svakodnevno kroz sve svoje informativne emisije.

Iz Rusije izvještavaju Saša Lugonjić koji će donositi najnovije informacije iz baznog kampa reprezentacije, dok će Vlado Boban, kroz reportaže i javljanja uživo, donositi priče i atmosferu iz gradova u kojima Vatreni igraju nogometne utakmice.

U zagrebačkom će studiju Milan Stjelja, uz stručnog komentatora Jerku Leku, detaljno analizirati odigrane utakmice na dosad neviđen način na ovim područjima – uz pomoć tehnologije proširene stvarnosti.

Osim u informativnim emisijama, prvenstvo će se intenzivno pratiti i na portalu GOL.hr za koji će se iz Rusije javljati novinar i kolumnist Ivica Medo.

Prije odlaska u Rusiju, sportska ekipa Nove TV izdvojila je malo vremena kako bi nam otkrila priču ''iza kamera'' – kako su se pripremali za prvenstvo, kako izgleda jedan radni tijekom ovakvih velikih događanja, što se očekuje od Mundijala i gdje će biti na dan otvorenja prvenstva.
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati