Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva čekamoooo

Nema spavanja ovog vikenda: Prvo Hrvatska – Rusija, pa Stipe Miočić UŽIVO na GOL.hr-u!

U subotu igraju Hrvatska – Rusija, a u noći na nedjelju Stipe Miočić brani pojas protiv Daniela Cormeira.

Stipe Miočić za vrijeme Eura u Francuskoj (Instagram)

Prijenos UFC 226 spektakla gledajte ove nedjelje od 4:00 na GOL.hr-u te u večernjem terminu na Novoj TV.

Dogodilo se ono čemu smo se nadali – vikend za pamćenje. Imamo cijeli tjedan za pripremu onog što nas čeka: prvo četvrtfinale Hrvatska – Rusija, a onda UFC spektakl u kojem Stipe Miočić brani pojas teškaškog prvaka.

Ljubitelji sporta u Hrvatskoj neće spavati sa subote na nedjelju. Reprezentacija je pobjedom protiv Danske dovela naciju u stanje euforije i sada se očekuje pobjeda protiv domaćina Rusije za novo polufinale SP-a i ponavljanje uspjeha Vatrenih iz 1998. godine.

Utakmica je na rasporedu ove subote od 20:00, dok UFC 226 kreće u 4:00 ujutro po hrvatskom vremenu uz izravni prijenos na GOL.hr-u!

Nadamo se kako će to biti noć koju nećemo zaboraviti godinama. Miočić ima priliku uistinu postati najveći teškaš svih vremena, iako on za mnoge to već i jest. Nitko nikad nije obranio UFC-ov teškaški pojas tri puta, a on može srušiti vlastiti rekord i učiniti to četvrti put u nizu.

Stipin protivnik Daniel Cormier također traži svoje mjesto u MMA povijesti. Nikad prvak poluteške kategorije nije ušao u oktogon s teškašem i uzeo mu pojas. Amerikanac bi u tom slučaju postao prvi UFC borac u povijesti s dva najcjenjenija naslova u isto vrijeme.

Miočić je poznat kao veliki navijač naše nogometne reprezentacije, a ovaj put nastupat će na svjetskoj sceni u samo nekoliko sati razmaka.

Povijest će se za nekoga sigurno pisati sljedećeg vikenda, nadamo se kako će Hrvati biti uspješni u oba spektakla. Želimo pobjede i u Sočiju i u Las Vegasu. Sretno, Vatreni, sretno, Stipe!
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider