Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ups!

Englezi se prerano veselili: Ove tetovaže podsjećat će ih na Hrvatsku do kraja života

Preuranjeno slavlje osvetilo se engleskim navijačima koji sada imaju vječni podsjetnik na Hrvatsku.

Galerija Navijačke tetovaže (Foto: Twitter) Preuranjeno slavlje (Foto: Twitter) - 10 Preuranjeno slavlje (Foto: Twitter) - 9 +8 Preuranjeno slavlje (Foto: Twitter) - 8

Engleski navijači silno su vjerovali da će ove godine konačno osvojiti Svjetsko prvenstvo, a iako je takav navijački duh uvijek pozitivan, neki su navijači možda ipak malo pretjerali. Takvi su odlučili uložiti baš sve na pobjedu i napraviti si trajne tetovaže kojima slave pobjedu Engleske na svjetskom prvenstvu.

Neki su si istetovirali englesku krilaticu ''It's coming home'', koja sugerira da se pobjedničko zlato vraća u Englesku, kolijevku nogometa. Njihovo slavlje pobjede pokazalo se preuranjenim, pa će ih tetovaže umjesto na pobjedu Engleske doživotno podsjećati na poraz od Hrvatske.

Neki su ipak samo polovično vjerovali u pobjedu Engleske, pa su se tetovirali na stražnjicama i drugim manje vidljivim mjestima, ali niti to im neće biti prevelika utjeha kada se na poraz od Hrvatske podsjete u intimnim trenucima.

Osim krilatica, navijači su tetovirali i lice izbornika Garetha Southgatea i napadača Harryja Kanea, a neki su tetovirali jednostavno pobjednički pehar. Njihove preuranjene tetovaže možete pogledati u galeriji.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider