Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liječnici objasnili zašto

Dejan Lovren propustio trening prije puta za Kalinjingrad i okršaj s Nigerijom!

S najnovijim informacijama iz kampa hrvatske reprezentacije za Dnevnik Nove TV javio se reporter Saša Lugonjić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri dana ostalo je do utakmice Hrvatske i Nigerije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Iz kampa hrvatske reprezentacije se za Dnevnik Nove TV javio reporter Saša Lugonjić, koji će se svakog dana javljati sa Svjetskog prvenstva s najnovijim informacijama.

On je u srijedu pratio trening naše reprezentacije uoči odlaska u Kalinjingrad, gdje nas čeka spomenuti ogled protiv Nigerije. On je, kao i mnogi, zamjetio da je Dejan Lovren propustio trening, što je naravno zabrinulo mnoge s obzirom da je stoper Liverpoola stup naše obrane i igra u sjajnoj formi.

Liječnici hrvatske reprezentacije brzo su primirili "paniku" koja je nastala, te su objasnili da je Lovren propustio trening iz predostrožnosti. Podsjetimo, on je u prijateljskoj utakmici protiv Senegala napustio travnjak na poluvremenu zbog manjih problema s mišićem noge, te je zato i danas mirovao uoči puta u Kalinjingrad.

Od četvrtka će Lovren već biti na raspolaganju izborniku, te će biti spreman za nastup protiv Nigerije koji je na rasporedu u subotu s početkom u 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider