Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bio i ostao dio momčadi

Srna poslao emotivnu poruku Vatrenima: ''Vaša imena će zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima''

Bivši kapetan pružio je podršku momčadi uoči finala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna pomno prati Svjetsko prvenstvo, što ne čudi budući da je dugo bio vođa ove momčadi.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Srna je i nakon prekida reprezentativne karijere ostao dio momčadi. Vatrenima se pridružio na večeri u Moskvi uoči finala Hrvatske i Francuske, a uz fotografiju je dodao emotivan opis.

''Sretan sam što sam bio i ostao dio ove obitelji i ponosan što će vaša imena zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima na ponos svome narodu i svojoj Domovini! Hvala vam za ove nezaboravne dane, pamtit ćemo ih dok smo živi, proslavili ste Hrvatsku kao nitko nikad prije i učinili ste sve nas najsretnijim ljudima na svijetu!

Sretno danas! I hvala na svemu u ime svih Vatrenih! Uz vas smo svim svojim srcem i dušom, ponovo svi kao jedan. Nastavite slijediti hrabro svoj put i naše zajedničke snove! Vjerujte da ste u našim srcima odavno najveći i jedini pobjednici! Najbolji od najboljih! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!'', poručio je Srna.

U ponedjeljak, od 10:50, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider