Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Prekrasna momčad''

Član francuske zlatne generacije za Dnevnik Nove TV: ''Sama imena u vašoj ekipi su – vau!''

Reporter Nove TV Saša Lugonjić u Moskvi je razgovarao s Christianom Karembeuom, članom zlatne francuske reprezentacije iz '98. i bivšim igračem Real Madrida.

Christian Karembeu za Dnevnik Nove TV

U finalu Svjetskog prvenstva 15. srpnja u Moskvi igrat će Francuska i Hrvatska. Povodom toga reporter Nove TV Saša Lugonjić razgovarao je s bivšim francuskim reprezentativcem i bivšim igračem Reala Christianom Karembeuom.

Svi u Hrvatskoj sanjaju osvetu za 1998. Mislite li da imamo razloga za optimizam uoči velikog finala?

"Za optimizam - da jer je Hrvatska već odigrala sjajan turnir, posebno gledajući strast, tehniku, otpor i mogućnost povratka u utakmicu. Ali odradili ste i jednu utakmicu više od Francuske, ako pogledamo broj produžetaka. Sve će ovisiti o tome kako će naša reprezentacija ući u finalnu utakmicu, ali sigurno da su sama imena u vašoj ekipi – vau!'' izjavio je bivši francuski reprezentativac Christian Karembeu za Dnevnik Nove TV te nadodao:

''Imate sjajnu momčad nakon dugo vremena. '98. ste imali odličnu ekipu, ali danas imate prekrasnu, sjajnu momčad s Rakitićem, Modrićem, Mandžukićem, Perišićem, Rebićem, Subašićem, Lovrenom i Vidom. Imate vrlo, vrlo jaku ekipu."

Mislite li da će Hrvatska biti najteži protivnik Francuskoj do sada?

"Da, znamo to! Spominjao sam sva imena u vašoj momčadi - gotovo svi su igrali finale Lige prvaka, osvajali Ligu prvaka, osvajali Europsku ligu. To su sve sami pobjednici."

Vaša prognoza velikog finala?

"Prognoza? Prije 20 godina smo vas pobijedili pa se nadamo da to možemo ponoviti", zaključio je nekadašnji igrač Reala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider