Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oprao ga bivši reprezentativac

Neymar pod paljbom kritika: "Morao bi razmisliti o svom ponašanju. Inače neka ni ne igra"

Nakon ispadanja Brazila sa Svjetskog prvenstva, Neymar trpi žestoke kritike iz domovine.

Neymar na tlu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manje od 24 sata nakon što se Brazil oprostio od sna da će osvojiti naslov prvaka svijeta u Rusiji, na društvenoj se mreži oglasio najbolji igrač reprezentacije - Neymar. On je bio jedan od tragičara susreta, s obzirom da nije ništa napravio u najvažnijoj utakmici Brazila u Rusiji. Belgija se plasirala u polufinale s pobjedom 2:1, a Neymar je u emotivnoj objavi poručio navijačima:

"Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri. Imali smo priliku izboriti prolaz, ispisati povijest, ali to se ovoga puta nije dogodilo", započeo je Neymar svoj objavu.

Brazilac sada odlazi na godišnji odmor, nakon kojeg se mora vratiti u PSG. To mu se trenutno čini vrlo daleko i vrlo teško.

"Trenutno ne mogu snaći snage da ponovno igram nogomet. No vjerujem da će mi Bog dati snage da prebrodim ovo teško razdoblje".

Mnogi su očekivali da bi ovo moglo biti prvenstvo koje će obilježiti upravo Neymar. To se donekle i dogodilo, ali ne zbog njegovih igara, već učestalih sramotnih simuliranja, smiješne frizure u prvom dvoboju na Mundijalu protiv Švicarske, te općenito ponašanju tijekom cijelog prvenstva.

U svijetu je hit postao tzv. "Neymarov izazov". Igrači na početku videa igraju nogomet, vode loptu, a onda u datom trenutku, na povik "Neymar", padaju na travnjak, urlaju i previjaju se od "bolova". To sigurno nije dobro sjelo brazilskom reprezentativcu, koji će u budućnost morati promijeniti svoje ponašanje. Takvog je mišljenja i bivša zvijezda reprezentacije - Ze Roberto.

"Neymar mora razmisliti o svom ponašanju. Ako u budućnosti ne promjeni način kako se ponaša na travnjaku, neka ni ne igra za reprezentaciju", smatra umirovljeni nogometaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider