Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sočan trač iz Madrida

Zvijezde kuju zavjeru: Realovci imaju gadno iznenađenje za Mourinha

Nakon što je zaratio s gotovo cijelom svlačionicom Real Madrida, Jose Mourinho odnedavno ne komunicira niti s predsjednikom Florentinom Perezom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju španjolskih medija bliskih Real, Perez posljednjih dana izbjegava Mourinha. Navodno više ne razgovaraju, što je sasvim jasan znak da Mourinho gotovo sigurno napušta Santiago Bernabeu.

>> PSG ponudom Realu za Ronalda ruši svjetski rekord!

Dok je Real gostovao u posljednjem kolu Primere u Barceloni kod Espanyola, Perez je otputovao u Njemačku. Navodno se u Munchenu sastao s trenerom Bayerna Yuppom Heynckesom. Tema je, naravno, bila mogući Heynckesov prelazak u Real. Nije poznato je li pao konačan dogovor, ali čini se da se nešto kuha. Carlo Ancelotti još uvijek figurira kao glavni kandidat za novog trenera Reala, no sumnju na cijelu operaciju bacila je izjava Talijana kako su šanse za ostanak u PSG-u 50-50.

Perez u svakom slučaju ne želi u javnost s objavom imena novog trenera prije finala Kupa kralja s Atleticom kako ne bi destabilizirao ionako narušenu atmosferu u svlačionici. Perezu je iznimno važno da Real završi sezonu s barem jednim trofejem. Ostavit će Mourinha da u miru privede sezonu kraju.

Da su popucale sve niti na relaciji Mourinho – svlačionica, govori i sočan trač koji kruži oko Bernabeua. Navodno su se Ronaldo i društvo dogovorili da ne izvedu tradicionalno bacanje trenera ako osvoje Kup kralja. Priča kaže da je jedna od zvijezda, ne zna se koja, sarkastično dometnula kako bi ipak mogli izvesti bacanje, ali ne i hvatanje.

„Bio bi to urnebesan skeč. Bacimo ga i onda se razmaknemo“, netko je navodno duhovito dobacio prilikom zasjedanja „plenuma“ igrača Reala. Teško je reći o kome se radi, u ovom trenutku ima nekoliko kandidata za ovu dosjetku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider