Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cavani je zaslužio crveni!

Žestoki okršaji Cavanija i Chiellinija: Čupanje za kosu, nokaut i na kraju pomirba!

Napadač Napolija Edinson Cavani sudjelovao je u jednom od prljavijih poteza u derbiju s Juventusom...

Živahno je bilo u derbiju sezone Serie A, a jedan od najvećih dvoboja na utakmici vodio se između urugvajskog napadača i stopera Juventusa. Naime, Cavani i Chiellini su u nekoliko navrata imali žestoke duele.

>> Pozadina derbija: Navijači Napolija 'torpedirali' autobus s igračima Juvea

Jedan od njih, onaj Cavanijev, trebao je biti sankcioniran izravnim crvenim kartonom. Kod jednog napada domaćina Cavani je namjerno laktom udario u glavu Chiellinija u trenutku dok nije imao loptu. Igrač Juventusa se srušio na travnjak, a nakon sugestije sa pomoćnim sucem, Cavaniju je dodijeljen samo žuti karton.


Cavani blatant elbow on Cheillini, booked only by UCL2410

Doduše, nije ni Chiellini bio nevinašce. Od samog početka utakmice radio je sve kako bi Cavanija izbacio iz takta. Bilo je tu naguravanja, čupanja za kosu i ostalih smicalica. Međutim, to nikako ne opravdava namjerno udaranje protivnika u glavu.

Urugvajac inače ima status božanstva u Napulju, ali i puno šire. Napadač je kojeg mnogi simpatiziraju, no nakon ovako sramotnog poteza sigurno je narušio dosadašnji ugled.

''Ono što je bilo ostavili smo iza sebe na travnjaku. Nema nikakve ljutnje, takve se stvari događaju u derbi-utakmicama'', rekao je Chiellini koji je postigao pogodak vrijedan Juventusovog boda, a na kraju i razmjenio dres s Cavanijem.

Inače, Chiellini je odigrao u Napulju prvu utakmicu od početka nakon čak dva i pol mjeseca i teže ozljede lista noge, a odigrao je ogled i s bolovima u gležnju, koji ga smeta u posljednje vrijeme.

''Neka boli, samo neka je i bod u džepu'', zaključio je stoper Juventusa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider