Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Napulju je uvijek vruće

Kaos uoči derbija: Navijači Napolija 'torpedirali' autobus s igračima Juvea

Kako to već biva, gostovanje u Napulju je uvijek vruće, a posebno je vruće bilo nogometašima Juventusa koji su u tom gradu, u petak, odigrali veliki derbi talijanske Serie A protiv Napolija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica je završila bez pobjednika (1-1), a time je aktualni prvak Juventus napravio veliki korak prema obrani naslova jer je zadržao šest bodova (59-53) prednosti u odnosu na Napoli koji je u petak odigrao četvrti remi zaredom u prvenstvu.

>> Žestoki okršaji Cavanija i Chiellinija: Čupanje za kosu, udarac laktom u glavu...

Inače, igrači Juventusa su imali "opasnu" uvertiru u taj ogled jer su ih na putu od hotela do stadiona "torpedirali" domaći navijači. Kamenjem, jajima, bocama i drugim predmetima zasuli su huligani Napolija Juventusov autobus, a uspjeli su pritom i razbiti staklo pokraj sjedala gdje je bio stacioniran Kwadwo Asamoah.

Ipak, ozlijeđenih među Juventinima nije bilo, a vruće je potom bilo i na travnjaku, pa je došlo do kratkog fizičkog obračuna između Giorgia Chiellinija iz Juvea, te najboljeg domaćeg strijelca Edinsona Cavanija. Sve je ipak završilo bez većeg izgreda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider