Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima dvije ozbiljne ponude

Zbog odlaska Fergusona Old Trafford napušta i legendarni stoper?

Rio Ferdinand, 34-godišnji standardni obrambeni nogometaš Manchester Uniteda, mogao bi posredstvom smjene na trenerskoj klupi tog kluba (Ferguson - Moyes), napustiti Old Trafford...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako pišu engleski mediji tijekom vikenda, a The Sun navodi da Ferdinand ne želi produljiti ugovor koji mu ističe na kraju aktualne sezone. Iako takvo što nitko nije potkrijepio izjavama, The Sun smatra kako je razlog tome odlazak dosadašnjeg trenera Alexa Fergusona.

Već sada se pojavljuje niz klubova koji žele u svoje redove dovesti Ferdinanda. Navodno je aktualni prvak engleske Premierlige već zaprimio dvije ozbiljne ponude iz ruske Premierlige, a spominju se kao interesenti i povratnik u francuski Le Championnat Monaco, pa turski prvak Galatasaray i brazilska momčad Flamenga.

U Manchester Unitedu je Ferdinand od 2002. godine, te je sasvim blizu 300. prvenstvenog nastupa u dresu "crvenih vragova". Ranije je tijekom karijere još igrao za West Ham, Bournemouth i Leeds. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider