Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez Mandžukića

Zamislite ovo: Nijemci složili novu formaciju Bayerna u sustavu 1-8-1!

Mladi nogometaš Barcelone Thiago Alcantara sljedećih će dana, sasvim je izvjesno, napustiti Camp Nou. Čelnicima kluba je, tvrdi Mundo Deportivo, jasno poručio kako želi u prvaka Europe - minhenski Bayern...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sin bivšeg brazilskog reprezentativca Mazinha u ugovoru ima klauzulu po kojoj do 31. srpnja može otići uz odštetu od samo 18 milijuna eura i toliko će Bayern platiti. No, uz to se nadovezuju još i četiri milijuna koja otpadaju na porez, pa bi tako Bayern dobio sjajnog 22-godišnjeg nogometaša za 22 milijuna eura.

Njemački Bild odlučio se našaliti na račun novog Guardiolinog sustava i složio 'idealnu' formaciju Bayerna za narednu sezonu. Na tragu Barcelone i Furije, ali još ekstremnije Nijemci su složili formaciju 1-8-1, u kojoj bi ispred Neuera igrao samo Javi Martinez, dok bi jedini istureni igrač bio Götze. U takvoj koncepciji na terenu bi u istom trenutku bilo deset ofenzivnih i defanzivnih veznjaka.

''Volim kad moje momčadi napadaju i ne podnosim trenutke kad protivnik ima loptu'', nedavno je izjavio Guardiola koji će dovođenjem Alcantare dodatno ojačati vezni red.

Postava Bayerna u formaciji 1-8-1:

Neuer – Martinez – Robben, Müller, Schweinsteiger, Shaqiri, Alcantara, Kroos, Gustavo, Ribery – Götze

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider