Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Je li moguće?

Više nije nezamjenjiv: Xavi napušta Barcelonu na kraju sezone!?

Prema pisanju Sky Sports Italije, sjajni španjolski nogometni reprezentativac Xavi Hernandez (33) mogao bi na kraju sezone napustiti Barcelonu i zaputiti se preko "bare", točnije u New York...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski nogometaš Thierry Henry, aktualni napadač New York Red Bullsa, navodno je u svakodnevnom kontaktu s Xavijem, kojeg nagovara na odlazak u SAD, gdje bi se priključio još jednom legendarnom igraču njihove generacije – Timu Cahillu. Henry je bivši Xavijev suigrač iz Barcelone.

Iako još ima dvije godine ugovora s katalonskim klubom, Xavi više nije nezamjenjiv u momčadi Barcelone, te sve češće ima problema s manjim ozljedama. Odlazak u SAD se većini nogometaša čini kao idealna prilika za završetak karijere, pa se može pretpostaviti da u tome smjeru razmišlja i jedan od najboljih veznjaka svih vremena.

Sky Sports Italia također prenosi da su prvi kontakti između igrača i New Yorka uspostavljeni, te da zasada Španjolac nije odbio mogućnost da zatraži odlazak iz katalonskog velikana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider