Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitke Barce i Reala

Xavi brani Ikera i 'spušta' Mourinhu: Nikad nije kasno da to prizna!

Barcelonin senator Xavi Hernandez iskazao je suosjećanje s vratarom Real Madrida i svojim kolegom iz španjolske reprezentacije Ikerom Casillasom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da kapetan Reala Iker Casillas ima nekoliko odličnih prijatelja u redovima najvećeg rivala Barcelone. Možda je najbliži s Xavijem Hernandezom s kojim već godinama zajedno nastupa u španjolskoj reprezentaciji.
Casillas je na „crnoj listi“ Josea Mourinha, koji ga je posjeo na klupu nakon što je više od desetljeća bio glavni golman Reala.

>> Galliani na pregovorima s Perezom o čak četvorici igrača, među njima i Modrić

„Kao i cijeli španjolski nogomet, mi u Barceloni osjećamo se loše zbog trenutačnog statusa Ikera u Realu. Možda nisam objektivan, jer smo dobri prijatelji iz reprezentacije, ali mislim da je cijela situacija fatalna za španjolski nogomet. U rujnu prošle godine spominjao se kao kandidat za Zlatnu loptu, a već sada se čini kao da to ne vrijedi ništa. U nogometu ima puno nelogičnosti. On je dobar prijatelj, suigrač i legenda španjolskog nogometa. Ne zaslužuje ovo što mu se danas događa“, kazao je Xavi odbivši komentirati vjerojatni odlazak Mourinha s klupe Real Madrida.

„Ne znam što će se dogoditi, ni tko odlazi, a niti dolazi. Jedino što znam je da mi želimo nastaviti pobjeđivati. Nismo prestali osvajati titule niti u Mourinhovoj eri u Realu. Ne mogu reći je li za nas dobro da ostane ili otiđe iz Reala“, kazao je Xavi koji se ironično osvrnuo na Mourinhovo priznanje kako je Barcelona najbolja momčad u posljednjih trideset godina.

„Nikada nije kasno za takvo priznanje“, zaključio je Xavi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider