Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'On je briljantan igrač'

Xabi brani Modrića: I ja sam sve to prolazio...

Veznjak Real Madrida Xabi Alonso stao je u obranu hrvatskog nogometaša Luke Modrića koji se posljednjih tjedana nalazi na meti španjolskih medija i javnosti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Modrićev prelazak iz Tottenhama u Real Madrid su čitatelji Marce prije nekoliko dana većinom glasova proglasili najgorim transferom u 2012. godini s obzirom na uloženi novac.

''Mislim da Luka nije pod pritiskom. Jednostavno se mora prilagoditi na novi klub i novu ligu, a uz to, nekoliko nas igra na istoj poziciji. I meni je bilo iznimno teško u prvoj sezoni nakon dolaska iz Premierlige. Luka se dobro integrirao, sjajan je dečko i briljantan igrač. Uopće ne sumnjam da će postati važan igrač ove momčadi'', istaknuo je Alonso na konferenciji za novinare uoči dvoboja protiv Celte u Kupu kralja.

Inače, britanski mediji raspisali su se o zanimanju gotovo svih najboljih klubova Premiershipa za Luku Modrića. Mnogi se nadaju kako će trenutna situacija u Madridu pomoći kod povratka Luke na Otok, no čini se kako su ta nagađanja daleko od realnosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider