Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Među zainteresiranima i Inter

Wenger želi hrvatskog reprezentativca već ove zime

Prema pisanju talijanskih i britanskih medija, londonski nogometni klub Arsenal zainteresiran je za dovođenje hrvatskog reprezentativca i člana Genoe – Šime Vrsaljka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Arsenala Arsene Wenger navodno je poslao svoje skaute da gledaju Vrsaljkov nastup protiv Belgije u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo iduće godine. Utakmica je završila porazom Hrvatske na Maksimiru 1-2, no Vrsaljko je po desnoj strani naše reprezentacije odigrao vrlo zapaženu ulogu.

Trener talijanskog kluba Genoe, Gian Piero Gasperini, nema namjeru već ovoga siječnja tako lako pustiti hrvatskog reprezentativca.

''Žele ga već ovog siječnja? Trebaju nam svi raspoloživi igrači. Bitno je da svi ostanemo na okupu'', rekao je kratko za Sky Sports Gasperini.

Podsjetimo, Vrsaljko je tek minulog ljeta pojačao redove Genoe, u koju je stigao iz zagrebačkog Dinama. Spomenimo i da se među zainteresiranim klubovima spominje i milanski Inter, bivši Gasperinijev poslodavac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider