Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uhvaćeni na prepad

Wenger otkrio ostaje li u Arsenalu: Platili smo visoku cijenu!

Menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger podcrtao je nakon posljednje domaće premierligaške utakmice svoje momčadi ove sezone kako će i sljedeće sezone biti na klupi "topnika"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upitan da li je ovo bila i njegova posljednja domaća utakmica općenito na klupi Arsenala, francuski je stručnjak rekao:

"Ne, ne. Ne budite nestrpljivi, moja će posljednja utakmica doći. Ne brinite. Bit ću ovdje sljedeće sezone. Rekao sam vam već puno puta da je moja riječ moja riječ."

Istovremeno je Wenger otvoreno rekao da želi ostanak desnog beka Bacarya Sagne u klubu i njegovo produljenje ugovora koji mu istječe po završetku sezone.

"Želim da ostane. Dvojici igrača istječu ugovori, Sagni i Fabianskom. Da ovisi o meni, obojica bi ostali."

Nakon domaće 1-0 pobjede protiv West Bromwich Albiona Wenger se nakratko i osvrnuo na premierligašku sezonu na zalasku u kojoj će "topnici" ponovo završiti četvrti iako je dugo vremena izgledalo da će se boriti za naslov do kraja.

"Imali smo ozljede, trojicu ili četvoricu igrača koji su propustili previše utakmica i u nekim utakmicama smo na startu uhvaćeni na prepad. Moguće smo bili preoprezni i nedovoljno samopouzdani, za što smo platili visoku cijenu." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider