Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wenger ga jako cijeni

Ozljede 'natjerale' Arsenal u šoping: Mandžukić prva želja?

Prema napisima Daily Maila, u Arsenalu su pokazali interes za dovođenjem napadača Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenalov rezervni napadač Nicklas Bendtner mogao bi zbog nedavne ozljede gležnja izbivati s travnjaka i do dva mjeseca, a s ozbirom da je trenutno i Olivier Giroud ozlijeđen, to bi ostavilo Topnike na povratniku Lukasu Podolskom kao jedinom zdravom napadaču.

Arsenal se medijski najviše dovodi u kontekst potencijalnih transfera Diega Coste (Atletico Madrid) i Alvara Morate (Real Madrid), dok je potencijalni transfer Dimitra Berbatova iz Fulhama odbacio sam Wenger.

"Moj planovi na transfer-tržištu ovise o tome koliko će Bendtner izbivati. U ovom trenutku razmatramo opcije i moram priznati da su prilično ograničene. Ako ga neće biti mjesecima, onda ćemo morati razmišljati o kupnji", rekao je Wenger.

U očima francuskog stručnjaka i njegovih suradnika u Arsenalu Mandžukić navodno kotira jako visoko i mogli bi ga pokušati dovesti, ali malo je vjerojatno da će ponuda uslijediti u siječnju već sljedećeg ljeta kada bi za Bayern trebao potpisati Robert Lewandowski.

Podsjećamo, još od ranije veliki je interes za Mandžukićem (ugovor do 2016.) pokazao talijanski prvak Juventus.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider