Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednostavno je tako!

Villas-Boas o svojem učitelju: Sve će se vrtjeti oko Mourinha!

Portugalski strateg Andre Villas-Boas prošle sezone nije uspio odvesti svoje nogometaše Tottenhama do mjesta u Premierligi koje osigurava nastup u Ligi prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi će pokušaj imati nove sezone u kojoj misli da će, kada je Premierliga u pitanju, u epicentru zbivanja biti njegov sunarodnjak Jose Mourinho, koji se vratio u londonski Chelsea.

"Sigurno je da će se mnogo toga vrtjeti oko njega. Jednostavno je tako, naučio sam da Mourinho tako radi posao", rekao je Villas-Boas o svom učitelju. Podsjećamo da je Villas-Boas radio u Portu kao zamjenik Mourinha. Kasnije je preuzeo njegovu ulogu u tom portugalskom klubu, a naknadno je radio i u Chelseaju.

"Mourinho je takav i to je jedna od njegovih kvaliteta. On oslobodi svoje igrače kompletnog medijskog pritiska. Ostavi ih da samo razmišljaju o pobjedama na travnjaku. On komunicira sa svim ostalim stranama, javnost i mediji su fokusirani na njega", rekao je Villas-Boas. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider