Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagrljaj s Abidalom

Vilanova odradio prvi trening: Pogledajte dirljivi susret s igračima Barce!

Barcelonin trener Tito Vilanova vratio se u srijedu ujutro u trening-centar Nou Campa, ali se nije priključio nekolicini igrača na travnjaku koji su odrađivali jutarnji trening.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, navečer je Vilanova obukao trenerku i kopačke, te odradio prvi trening nakon nove operacije tumora.

Vilanova je 20. prosinca operirao tumor na parotidnoj žlijezdi. Dva dana kasnije je pušten iz bolnice, ali predstoje mu tretmani kemoterapijom i zračenjem. Unatoč tome, 44-godišnji stručnjak želi raditi, a premda su najave govorile da će se na klupu vratiti za dva do tri tjedna, prema svemu sudeći to će se dogoditi i ranije.

Vilanova se na oduševljenje svih tijekom zagrijavanja došetao na travnjak, a prvi mu je u zagrljaj pritrčao francuski nogometaš Eric Abidal, koji se nakon transplatacije jetre (travanj 2012. godine) vratio treninzima samo dan prije negoli je Vilanovi ponovno dijagnosticiran tumor.

Podsjetimo, protiv Valladolida je u 17. kolu Katalonce vodio Vilanovin pomoćnik Jordi Roura, koji će biti za kormilom i protiv Espanyola nadolazećeg vikenda, ako prvi trener ipak odluči propustiti dvoboj. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider