Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To nismo primijetili

VIDEO: Vulgarna gesta s utakmice Arsenal - Bayern, čeka se kazna

Menadžer Arsenala Arsene Wenger najavio je da će vratar Wojciech Szczesny biti kažnjen unutar kluba zbog vulgarne geste tijekom ovotjedne utakmice protiv Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka Bavarci su na Emiratesu svladali Arsenal s 2:0, a posao im je uvelike bio olakšan nakon što je pred kraj prvog poluvremena Szczesny dobio crveni karton zbog prekršaja za jedanaesterac na Arjenu Robbenu.

Pri odlasku s travnjaka poljski je golman rukama pokazao vulgarnu gestu, vjerojatno na račun suca, što nismo primijetili u prvi mah, kao ni većina prisutnih na stadionu i pored malih ekrana. Zbog isključenja će sigurno propustiti uzvrat u Münchenu, ali mogao bi biti i dodatno kažnjen ako UEFA odluči istražiti incident.

No, prije toga će ga sigurno sankcionirati njegov klub: "Razumijem njegovu frustraciju, ali svi smo profesionalci, uključujući i mene, i uvijek moramo paziti na svoje reakcije. To se odnosi i na Wojciecha. Ne slažem se s njegovim potezom i to ćemo riješiti unutar kluba", izjavio je Wenger.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider