Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularan potez

VIDEO Super gol sjajnog Islanđanina: On je najopasniji za Hrvatsku!

Hrvatski reprezentativci i na ovog će igrača morati obratiti puno pažnje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sastat će se Hrvatska - Island, a u brojnim analizama igre islandske reprezentacije u prvi plan se gura sjajni Tottenhamov veznjak Gylfi Sigurdsson, kao čovjek oko kojeg se sve vrti.

>> Čudo sa sjevera: Država s 320 tisuća stanovnika plovi prema Brazilu

Međutim, nije Sigurdsson jedini na kojeg će pozornost morati obratiti izabranici Nike Kovača. Tu je i sjajno krilo, Johann Berg Gudmundsson, ljevak koji može igrati i na desnoj i lijevoj strani.

Gudmundsson je član nizozemskog AZ Alkmaara, nedavno je proslavio 23. rođendan (rođen je 27. listopada 1990.), a u posljednje vrijeme igra u velikoj formi. Na veliku pozornicu stupio je 6. rujna ove godine, kada je u remiju sa Švicarskom (4:4 u Bernu) postigao hat-trick. I u klubu igra odlično, a uz četiri gola u Europa ligi, u subotu je postigao drugi pogodak u Eredivisie. I to kakav...

Igrala se 65. minuta utakmice AZ Alkmaar - Ado Den Haag kada je Gudmundsson dobio na desnoj strani loptu od srpskog veznjaka Nebojše Gudelja, namjestio se na lijevu nogu, ušao u sredinu i silovito opalio te fantastično pogodio u gornji desni kut gostujućeg vratara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider