Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Veliki preokret

Veteran Luca Toni potopio Milan na otvaranju Serie A!

Nova sezona talijanskog nogometnog prvenstva započela je velikim iznenađenjem. Povratnici u elitno društvo Serije A, igrači Verone, savladali su na domaćem travnjaku stadiona Bentegodi Milan s 2-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Milan poveo golom veznjaka Andree Polija iz 14. minute na asistenciju Marija Balotellija, Verona je došla do velikog preokreta u režiji 36-godišnjeg veterana Luce Tonija.

Bivši je napadač Fiorentine i Bayerna postigao oba gola za Veronu i to oba glavom. Prvog je zabio s ruba peterca nakon ubacivanja Romula iz kuta u 30. minuti, dok je drugog postigao na sličan način u 53. minuti, također s ruba peterca, ali mu je kod ovog gola asistirao Boško Janković.

Milan je propustio pobijediti na startu nove sezone u talijanskom prvenstvu u posljednje tri godine (dva poraza i remi), a prošle je sezone primio čak 15 golova glavom, više od bilo koje druge momčadi u Seriji A.

Toni je pak Milanu u Seriji A zabio čak 7 golova, a efikasniji je tijekom karijere bio samo protiv Parme kojoj je zabio devet golova. (TS)

Serie A, 1. kolo:

Verona - Milan 2-1 (Toni 30, 53 / Poli 14)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider