Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrlo potresni prizori

Velikog Ćiru dirnuo emotivni oproštaj: U suzama su me odnijeli s travnjaka!

Ćiro Blažević već je napustio Iran, ali se ipak vraća za sedam dana, sve je vrlo emotivno proživio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener svih trenera, Miroslav Blažević pobjedom se oprostio od klupe iranskoga Mes Kermana. Ćiro je kod kuće u 26. kolu pobijedio Tractor i skočio na 14. mjesto iranskog prvenstva, tri boda od zone ispadanja.

Ćiro je svoj posao u Iranu napravio, ali ipak se vraća kući. Još uvijek pod dojmom emotivnoga oproštaja od Mes Kermana..

"Strašno je bilo, gotovo kao 1982., potresni prizori! Publika, 12 tisuća ljudi, bila je na nogama skandirajući "Ćiro, Ćiro!", a moji su me igrači u suzama s travnjaka odnijeli u svlačionicu. Kakva odanost, kakva ljubav! I nisu nikome dali blizu svlačionice, rastjerali su sve tko bi se približio želeći biti sa svojim šefom. I pola sata nisu izlazili", ispričao je potreseni Ćiro Blažević, koji u četvrtak dolazi u Zagreb na petodnevni predah.

Njegovi pomoćnici, Darko Dražić i Antonio Šišić, zasada ostaju u Kermanu i čekaju Blaževićev povratak. Naime, Ćiri je ponuđena funkcija glavnoga menadžera Mes Kermana...

"Hoću li je prihvatiti? Ma ne znam ni što je to, kakav je to posao, i kol'ka je lova," pojasnio je Ćiro, koji će sigurno dobro razmisliti o novoj ponudi. (Agencija VLM)
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati