Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Raketa

Veliko priznanje Rakitiću: U Dream Teamu skupa s Ronaldom!

Španjolska nogometna liga profesionalaca (LFP) izabrala je najbolju jedanaestoricu igrača prvog dijela sezone u Primeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog je vikenda okončana polovica sezone (19 utakmica), nakon čega je LFP izabrala 11 igrača koji su ju obilježili. Na laskavom se popisu našao i naš Ivan Rakitić, vrijedni vezni nogometaš Seville. Hrvatski je reprezentativac dosada u Primeri nastupio u 17 utakmica, te je bio strijelac osam pogodaka i asistent za isto toliko. Uz Rakitića, sredinu terena popunjavaju Bruno Soriano (Villarreal), Koke (Atletico Madrid) i Cesc Fabregas (Barcelona).

Na vratima je Thibaut Courtois (Atletico Madrid), dok trojku u obrani čine Filipe Luis, Aymeric Laporte (obojica Athletic Bilbao) i Mateo Musacchio (Villarreal).

Dinamični napad sačinjavaju Diego Costa (Atletico Madrid), Antoine Griezmann (Real Sociedad) i od ponedjeljka i službeno najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Kao što vidimo, u najboljih 11 ugurala su se samo dvojica igrača iz Barcelone i Real Madrida.

'Želim produžiti ugovor sa Sevillom'

A glavna tema oko Rakitića nisu njegove sjajne igre nego produženje ugovora. Našeg reprezentativca želi nekoliko klubova iz gornjeg doma Premiershipa, ali on je umiirio navijače Seville:

"Ljudi znaju da sam sretan u Sevilli i da želim produljiti ugovor", izjavio je Rakitić prije nekoliko dana.

Marca ovog četvrtka prenosi da su pregovori odgođeni za naredni tjedan, jer se i dalje čeka na Ivanova brata Dejana, koji će voditi pregovore oko ugovora: "Čekamo njegovog menadžera da mu ponudimo sve što mu možemo pružiti kako bismo zadržali Ivana u klubu", poručili su iz Seville.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider