Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi stranac u povijesti

Veliko priznanje hrvatskom reprezentativcu: 'To je ogromna čast!'

Nogometaši kijevskog Dinama u srijedu su lakoćom obavili posao u osmini finala ukrajinskog Kupa, te su s 4-0 pobijedili na gostovanju Šahtar Sverdlovsk...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ta utakmica nije bila toliko posebna zbog rezultata, jer prave neizvjesnosti nije bilo, već zbog činjenice da je po prvi put u povijesti ovog kluba inozemni nogometaš nosio kapetansku vrpcu od prve do posljednje minute.

U pitanju je 29-godišnji hrvatski nogometaš Ognjen Vukojević, koji je u ovom klubu od 2008. godine, s tim da je dio prošle sezone odradio na posudbi u moskovskom Spartaku.

"Biti kapetan Dinama je ogromna čast za mene. Znam da mnogi mladi nogometaši ovdje u Ukrajinu sanjaju o tome što sam ja danas doživio. Hvala stručnom stožeru što mi je vjerovao i ukazao ovu veliku čast", rekao je Vukojević tamošnjim novinarima nakon ogleda, uz dodatak:

"Bio sam već jednom kapetan, ali je u pitanju bilo samo drugih 45 minuta. Sjećam se, u pitanju je bila utakmica protiv Aktobea." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider