Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nestalo čarolije

Iznenađenje u Parizu: Pogledajte što je Ibra promašio!

U petak su odigrane prve dvije utakmice 20. kola francuskog Le Championnata, te su obje završile bez pobjednika. U jednoj od njih je PSG doma odigrao samo 0-0 protiv Ajaccija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Time je prekinuta pobjednička serija Parižana. Naime, u posljednjih šest utakmica (četri u prvenstvu i dvije u Kupu) su igrači Carla Ancelottija slavili, ali ovom prilikom nisu znali pronaći put do suparničke mreže. Pa, niti Zlatan Ibrahimović koji je promašio nekoliko izglednih šansi, a među njima i dva "zicera" kada je sam izlazio pred vratara gostiju.

Treba reći da je PSG-u sve bilo otežano od 45. minute kada je Thiago Motta dobio crveni karton. Bio je ovo šesti remi PSG-a ove sezone u prvenstvu, te treći na domaćem travnjaku.

Pobjednika nije bilo niti u ogledu St. Etiennea i Toulousea, ali je bilo pogodaka (2-2). Domaćin je poveo u 25. minuti preko Perrina, ali je već do kraja poluvremena bilo 2-1 za goste (strijelci Didot i Aurier). Barem bod je domaćinu spasio Mollo golom u 62. minuti. (TS)

 

Le Championnat, 20. kolo:

PSG - Ajaccio 0-0

St. Etienne - Toulouse 2-2 (Perrin 25, Mollo 62 / Didot 28, Aurier 43)

Redoslijed: 1. PSG 39, 2. Lyon 38 (-1), 3. Marseille 38 (-1), 4. Rennes 32 (-1), 5. Lorient 31 (-1)..., 10. St. Etienne 28, 11. Toulouse 27..., 15. Ajaccio 20...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider