Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi uoči finala LP-a

Veliki udarac za Atletico, Ancelotti progovorio o ozljedi Ronalda

Atletico Madrid osvojio je naslov španjolskog prvaka po prvi put nakon 18 godina čekanja, no to ga je možda koštalo dvije velike ozljede uoči finala Lige prvaka za tjedan dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Lisabonu će Atletico Madrid igrati protiv gradskog rivala Reala za naslov europskog prvaka. Trenutno su za taj ogled upitni prvi strijelac kluba Diego Costa i sjajni razigravač Arda Turan.

Atletico utišao Camp Nou: Novi prvak Španjolske ispraćen pljeskom Katalonaca!

Obojica su gostovanje kod Barcelone ove subote napustili u prvom poluvremenu, Diego Costa zbog ozljede zadnje lože, a Turan zbog ozljede kuka. Trenutno nema informacija o koliko se teškim ozljedama radi, no jasno je da ne bi izlazili iz igre u utakmici za naslov prvaka Španjolske da nije riječ o ozbiljnijim bolovima.

 

S druge strane, usprkos činjenici da je propustio i utakmicu posljednjeg, 38. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Espanyola, Cristiano Ronaldo bi trebao biti spreman za veliki finale Lige prvaka.

Ancelotti: Ronaldo će biti spreman za finale

Ozlijedio je Ronaldo 7. svibnja zadnju ložu u zaostaloj utakmici španjolske Primere protiv Valladolida i otad nije igrao. Trebao je zaigrati u posljednjem kolu protiv Espanyola, ali je usprkos izlasku na zagrijavanje na kraju završio u svlačionici. Ipak, Realove je navijače uoči velikog finala smirio Realov trener Carlo Ancelotti.

Real slavio bez Ronalda: Ancelotti zabrinut zbog ozljede važnog igrača

"Ronaldo se nije osjećao ugodno uoči utakmice nakon dobrog jučerašnjeg rada na treningu, pa stoga ne smijemo riskirati. Napravili smo testove i izgleda kao mali grč. Mirni smo jer ima vremena za oporavak", rekao je Ancelotti.

Ronaldo je ove sezone ponio naslov najboljeg strijelca Primere s 31 postignutim golom, s tri postignuta gola više od drugoplasiranog Lionela Messija. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider