Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kobni Atletico

Veliki šok: Zvijezda Barce i Španjolske četiri mjeseca izvan terena!?

Osim razočaravajućih 1-1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida katalonskog diva Barcelonu više muči činjenica što je vjerojatno ostala bez stopera Gerarda Piquea na nekoliko mjeseci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Pique se susret napustio nakon 11 minuta igre, nakon što je u zračnom duelu s Diegom Costom nezgodno pao na leđa. Neki mediji tvrde da mu je stradala zdjelica, dok drugi (pretežno španjolski) da je zaradio napuknuće kuka.

U Barci žale za propuštenim: 'Ovo nije dobar rezultat za nas, ali u Madridu...'

Barcelona se po tom pitanju još nije oglasila, no prema prvim procjenama vjeruje se da će Pique izbivati najmanje mjesec dana s travnjaka, dok Mundo Deportivo vjeruje da će španjolski stoper pauzirati i do četiri mjeseca. Spomenimo i da je Pique Nou Camp napustio u invalidskim kolicima.

Podsjetimo, susret između Barcelone i Atletico Madrida na Nou Campu okončan je rezultatom 1-1, nakon što je Neymar poništio vodstvo gostiju u koje ih je doveo drugi Brazilac – Diego. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider