Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika utakmica Atletica

U Barceloni žale za propuštenim: Evo što je poručio Xavi

Xavi Hernandez, veznjak Barcelone, nije bio zadovoljan rezultatom 1-1 koji je njegova momčad ostvarila u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Atletico Madrida na svom terenu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Očekivali smo ovakvu utakmicu protiv snažne Atleticove momčadi. Imali smo prevlast u posjedu lopte i veći broj šansi, ali Atletico je obrambeno odradio jako dobro svoju zadaću. Snažno su se borili i zabili su fantastičan pogodak. Ovo nije dobar rezultat za nas, ali u Madridu u uzvratnom ogledu idemo po pobjedu'', najavio je Xavi.

Neymar poništio super golčinu Diega: Barcin presing nije upalio!

Atleticov belgijski reprezentativni vratar Thibaut Courtois imao je nekoliko odličnih intervencija, pa mu je nakon utakmice na tome čestitao i Lionel Messi.

''Mislim da smo odigrali dobro. Slično ćemo igrati i u uzvratnoj utakmici u kojoj ćemo nastojati zatvoriti napade Barcelone i prijetiti im iz kontranapada. Znamo da ćemo na Vicente Calderonu uživati golemu podršku navijača koji će nam biti poput igrača više na terenu'', rekao je Courtois.

''Naporno smo radili svih 90 minuta protiv sastava vrhunske kvalitete kao što je Barcelona. Držimo da smo odigrali veliku utakmicu i sada se jako radujemo uzvratu na Calderonu na kojem ćemo pružiti naš maksimum'', dodao je Atleticov portugalski 32-godišnji veznjak Tiago Mendes. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider