Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UEFA razveselila Madriđane

Veliki preokret: Chelsea i Mourinho već dobili udarac uoči Atletica!

Vratar Chelseaja na posudbi u Atleticu Thibaut Courtois moći će nastupiti u polufinalnim dvobojima Lige prvaka i to zahvaljujući odluci UEFA-e o ništavnosti klauzule u ugovoru o posudbi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je Courtois odlazio na posudbu u Atletico, u ugovor o posudbi stavljena je klauzula prema kojoj belgijski reprezentativac ne može igrati protiv Chelseaja ukoliko Atletico ne plati londonskom klubu četiri i pol milijuna funti.

Ždrijeb Lige prvaka: Modrić na Mandžu, Mourinho u Madrid!

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo izjavio je kako u slučaju dvoboja protiv Chelseaja neće računati na Courtoisa jer si ne mogu priuštiti plaćanje tolike odštete, međutim, UEFA je razveselila Madriđane.

Krovna europska nogometna organizacija proglasila je klauzulu nevažećom u ovom slučaju i dopustit će nastup Courtoisu jer želi zadržati integritet sportskog natjecanja. U UEFA-inom dopisu stoje kako UEFA brani utjecaj drugih klubova na nastup protivničkih igrača.

Courtois je i ove sezone jedan od ključnih igrača Atletica, a još uvijek nije poznata konačna odluka hoće li belgijski reprezentativac napustiti Atletico na kraju sezone i vratiti se u Chelsea ili će ostati u Madridu. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider