Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapa do poda

VELIKI Luka Modrić: Evo kome je posvetio veliku pobjedu

Luka Modrić oduševljeno je dočekao Realovo osvajanje Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hvala Bogu, presretni smo, ovo je nevjerojatno, bili smo u izgubljenoj situaciji. Kad smo zabili taj gol znali smo da ćemo pobijediti u produžetku. Ovo je sigurno jedan od najljepših trenutaka u mojoj karijeri, ako ne i najljepši", u dahu je govorio Modrić neposredno nakon utakmice:

Kakva noć u Madridu: Zvijezde Reala slavile s navijačima u šest ujutro!

Ovo je čovjek koji je 'popljuvao' Modrića pa ga ismijali na Twitteru

Diego Simeone poludio na dvije stvari u finalu: 'Osjećam gorčinu…'

FOTO Ronaldo je bio nevidljiv, ali je ipak uspio pokazati mišićavi torzo

"Treba biti iskren i reći da je Atletico 60-70 minuta bio bolja ekipa, pokazali su zašto su prvaci u Španjolskoj. Ali, nakon svega smo pokazali karakter, nismo prestali vjerovati da možemo zabiti gol i to nam se vratilo. Što reći, presretni smo", izjavio je Luka Modrić, posebno pohvalivši svog trenera:

"Ancelotti je pokazao još jednom zašto je jedan od najboljih na svijetu, ovo mu je treća Liga prvaka koju je osvojio. Suvišno je više išta dodati."

'Dodatni motiv i snaga uoči dolaska na pripreme reprezentacije'

Dodat ćemo ipak kako se Ancelotti s tri osvojena naslova prvaka Europe izjednačio s Bobom Paisleyjem, koji je sve svoje tri titule osvojio kao menadžer Liverpoola (1977., 1978. i 1981.). Ancelotti je također tek peti trener u povijesti kojem je Ligu prvaka uspjelo osvojiti s dva različita kluba. Prije njega je to pošlo za rukom Happelu, Hitzfeldu, Mourinhu i Heynckesu.

Modrić se osvrnuo i na skori dolazak na pripreme hrvatske reprezentacije: "Ovo će mi dati dodatni motiv i snagu da se što bolje pripremim", poručio je Luka.

Na koncu je osjetio potrebu reći i ovo...

"Poklanjam ovu pobjedu obitelji, supruzi i djeci, nakon toga mom pokojnom treneru i učitelju Tomislavu Bašiću te svim ljudima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke. Nadam se da će im ovo donijeti bar malo sreće."

Modriću su an naslovu čestitati mnogi uključujući Blanku Vlašić koja je na Twitteru poručila: Čestitke Luka,svi smo sinoć poljubili pehar s tobom'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider