Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osjeti se da ga nema

Vapaj iz Barcelone: 'Iz dana u dana sve nam je teže bez šefa'

Pouzdani veznjak Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Busquets smatra da su slabiji rezultati njegovog kluba u posljednje vrijeme djelomično posljedica izostanka prvog trenera Tita Vilanove...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U izostanku Vilanove, koji u SAD-u prolazi kemoterapijske tretmane nakon operacije raka parotidne žlijezde, na njegovo je mjesto sjeo pomoćnik mu Jordi Roura, ali izbivanje glavnog trenera itekako se osjeti.

>> Održan krizni sastanak u svlačionici Barcelone

''Kada šef nije ovdje naravno da vam nedostaje. Njegov je izostanak za nas teži iz dana u dan. Morat ćemo dati sve od sebe kako bismo se izvukli iz ovoga. Međutim, ono što je najvažnije kod Tita je njegovo zdravlje'', rekao je Busquets, koji vjeruje da njegova momčad ima snage nadoknaditi deficit 0-2 u osmini finala Lige prvaka protiv Milana.

''Igrači vjeruju u povratak više od svih ostalih. Uvijek će biti teških trenutaka, a u posljednje smo vrijeme gubili od dvije velike momčadi (od Reala dva puta i Milana, op.a.). Ali odlučni smo da se vratimo na pravi put i imamo ono što je potrebno da pobijedimo Milan. Možda nam malo nedostaje svježine da bismo se popravili, ali pobjeđivat ćemo u utakmicama, kao i uvijek.''

Uoči velikog ogleda protiv Milana u LP koji je na rasporedu 12. ožujka Barceloni predstoji ligaški okršaj protiv Deportiva za vikend.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider