Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrag odnio šalu

Održan krizni sastanak u svlačionici Barcelone

Uoči današnjeg treninga u Barceloni, igrači su održali međusobni sastanak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri poraza u četiri utakmice, koji su Barci donijeli dva gubitka El Clasica, ispadanje iz Kupa kralja te tešku situaciju uoči uzvrata osmine finala protiv Milana, morali su zabrinuti sve u klubu, uključujući i igrače. Iako Iniesta tvrdi kako drame nema, današnji krizni sastanak u klubu govori drukčije.

Katalonski dnevnik Sport javlja kako su igrači održali sastanak u svlačionici. Tema se zna, kako spriječiti daljnja razočaranja. To neće ugroziti povratak naslova prvaka, ali ugrožena je Liga prvaka.

Igrači su osim međusobne rasprave imali i sastanak s čelnicima kluba. Traži se rješenje za nedaće s naglaskom na taktiku i fizičku spremu. Igrači će se morati dodatno potruditi kako bi izbjegli ispadanje već u osmini finala.

Motiva im ne nedostaje, a kako je sam Xavi rekao, ovoj generaciji nedostaje još jedino veliki povratak, a prolaz nakon 0:2 na San Siru bi definitivno bio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider