Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inat u Barceloni

Za Iniestu nema krize: 'Zaslužujemo više poštovanja!'

Nogometaši Barcelone u evidentnoj su krizi, no kao da neki to još uvijek ne mogu prihvatiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andres Iniesta, jedan od najboljih nogometaša Barcelone, odbija prihvatiti tezu kako je njegova momčad upala u krizu...

''Mislim da smo zaslužili malo više poštovanja. Kritike koje idu toliko daleko da se govori kako smo gotovi nemaju baš smisla'', rekao je Iniesta.

No, činjenice govore da je Barcelona izgubila tri od posljednje četiri odigrane utakmice. Dva puta su zaredom padali pred velikim konkurentom, madridskim Realom, koji je slavio na Camp Nou 3-1 u ogledu Kupa kralja, a potom je Real slavio i na svom stadionu u Primeri 2-1.

''Stavio bih ruku u vatru za ovu momčad i za sve moje suigrače. I dalje smo isti, jaki kao uvijek, samo što su se poklopili neki slabiji rezultati i igre'', kaže Iniesta.

Prije dvostrukog pada od Reala poražena je Barcelona i s 2-0 na San Siru od Milana, u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka. Za osam dana igra se uzvrat u Barceloni što će biti jedna od najbitnijih utakmica Katalonaca ove sezone. Ne prođe li Barcelona Milan bit će to veliko razočarenje za tamošnje navijače.

''Mi možemo to nadoknaditi. To će biti naša finalna utakmica'', zaključio je Iniesta.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider