Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri kandidata

Valdes 'izvisio'? Barca kupuje veliko vratarsko pojačanje!

Po pisanju El Mundo Deportiva izgleda da je stručni stožer Barcelone odlučio na dulje vrijeme riješiti problem vratara momčadi. Klub se tako, kako se saznaje, raspitivao na tri strane...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Victor Valdes, 30-godišnji dugogodišnji vratar Barcelone, je po ranijim napisima počeo pregovore oko produljenja ugovora, no takve je navode kasnije demantirao njegov menadžer.

Moguće je da će doći kraj toj suradnji, pa je katalonski klub počeo tražiti neko novo rješenje, koje će postati i dugoročno. U tom smislu najzainteresiranija je Barcelona za vratara Manchester Uniteda, inače Španjolca Davida De Geu.

Taj 22-godišnjak se nije potpuno priviknuo na Premierligu, odnosno, na igranje u Manchester Unitedu, a Barçi je definitivno zanimljiv i zbog godina, koje omogućavaju dugi vratarski vijek.

Barcelona se raspitivala na još dvije strane - kod Rome gdje je Maarten Stekelenburg izgubio status prvog vratara, te kod Bayerna za Manuela Neuera. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider