Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi finiš mercata

Real odbio United za Khediru, Chelsea nije pustio Matu, 'francuskog Balea' uzeo Marseille!

Ponedjeljak je bio posljednji dan transfera u većini europskih liga.

Kraj prijelaznog roka: Engleska (2.9.), Italija (2.9.), Njemačka (2.9.), Španjolska (3.9.)

23:11 Ozil je i službeno postao igrač Arsenala, dok United nije uspio realizirati dolaske Andera Herrere i Marouanea Fellainija.

23:10 Fantastični ofenzivni veznjak Lillea Florian Thauvin potpisao je za Marseille, koji je klubu sa sjevera Francuske platio 15 milijuna eura odštete. Thauvin je jedan od najboljih igrača francuske U20 reprezentacije, htjeli su ga u svoje redove dovesti i Arsenal i Tottenham, ali Marseille je bio brži i spretniji.

22:53 Portugalski wonderkid Armindo Bruma otišao je iz Sporting Lisabona u Galatasaray za 10 milijuna eura.

22:12 Romelu Lukaku je trebao pojačati konkurenciju u napadu Evertona, ali nakon što je sve već bilo dogovoreno, odlučio se na odlazak na posudbu u West Bromwich Albion.

21:46 Arsenal i Tottenham željeli su dovesti Dembu Ba na jednogodišnju posudbu, ali Mourinho je to odbio.

21:41 Budući da se Fellainijev dolazak pretvorio u pravu sapunicu, United se okrenuo prema Samiju Khediri. Ponudili su 40 milijuna eura, isto koliko i Chelsea, ali iz Reala su im samo poručili: "Povećajte ponudu."

21:16 Marouane Fellaini je i službeno od Evertona zatražio da ga stave na transfer-listu kako bi mogao realizirati transfer u Manchester United.

20:35 Gotovo istovremeno, L'Equipe donosi gotovo nevjerojatnu vijest da je Zlatan Ibrahimović na izlaznim vratima PSG-a. Navodno bi ga vrlo rado doveo Jose Mourinho, koji je spreman poslati Matu i 10-ak milijuna eura u zamjenu za fantastičnog Šveđanina.

20:27 Veliki preokret dogodio se u Liverpoolu. Kako javlja Goal.com, Luis Suarez poručio je kako želi ostati među Redsima. Ništa od njegovog prelaska u Real Madrid!

19:50 Libor Kozak iz Lazija prešao je u Aston Villu, koja će Rimljanima platiti šest milijuna funti.

19:01 Osim njemačkog reprezentativca, Arsenal je potvrdio i dolazak Emiliana Viviana, koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz Palerma.

19:00 I službeno je potvrđen transfer Mesuta Özila iz Reala u Arsenal.

18:32 Sport Mediaset javlja kako je Burak Yilmaz nadomak transfera iz Galatasarayja u Lazio.

18:16 U igri za Ozila bio je samo Arsenal, iz razloga jer su Topnici jedini pristali mu platiti 200 tisuća funti tjedne plaće.

17:28 Manchester United želi dovesti i Leightona Bainesa, ali 15 milijuna funti koliko je ponudio David Moyes, klub s Goodisona hladno je odbio.

17:21 Marouane Fellaini viđen je na putu za Manchester, gdje treba obaviti liječnički pregled kako bi potpisao ugovor s Unitedom.

16:50 Očekuje se i službena potvrda Ozilova prelaska u Arsenal, dok se u utrku za Juanom Matom uključio i PSG, koji je spreman ponuditi još više nego Liverpool, javlja Guardian.

16:31 Liverpool je ponudio 30 milijuna funti za Juana Matu, ali Jose Mourinho je tu ponudu odbio.

15:24 Informacije iz Baskije kažu kako je Manchester United spreman platiti 36 milijuna eura za playmakera Athletic Bilbaa Andera Herreru.

13:55 Bild javlja kako Ozil obavlja liječnički u Muenchenu zbog obaveza njemačke reprezentacije koja snima reklamu.

13:50 BBC piše kako je transfer Mesuta Ozila najveći u povijesti Arsenala - 50 milijuna eura!

13:35 Na predstavljanju Balea u Madridu neki su navijači vikali Perezu: Nemoj prodati Ozila!'

13:30 Mesut Ozil navodno je pristao na transferu Arsenal i kreće na liječnički pregled u Njemačku.

12:45 Pojedini engleski novinari javljaju putem Twittera iz Madrida kako su se Real Madrid i Arsenal dogovorili, samo još netko treba nagovoriti Mesuta Ozila. Cijena je 50 milijuna eura.

12:35 PSG je navodno nadmašio ponudu Arsenala za Mesuta Ozila kojem je navodno Florentino Perez rekao da mora otići. Ancelotti je mogao birati i odabrao je Di Mariju.

12:20 Navijaći pristižu na Santiago Bernabeu, svi žele vidjeti Garetha Balea. Predstavljanje u 13 sati...

12:03 Liverpool je potvrdio i dolazak Victora Mosesa na jednogodišnju posudbu iz Chelseaja.

11:50 Usain Bolt poručio Davidu Moyesu uoči posljednje dana transfera:

''Ja sam veliki navijač Manchestera. Ako želimo nešto napraviti ove sezone, hitno moramo dovesti kreativnog veznjaka. Treba nam razigravač koji zna dodati, koji stvara prilike, ali da bude prava faca.''

11:40 Juventus će Giovinca poslati u Atletico, ukoliko Diego Lopez ode za Falcaom u Monaco.

11:35 Predstavljanje Garetha Balea održat će se u 13 sati...

11:30 Špekulira se kako Real Madrid nagovara Mesuta Ozila da napusti klub. Real se riješio velike Kakine plaće, a novcem od Ozila kupili bi Luisa Suareza. No, Nijemac ne želi prijeći u Arsenal, dok je United odustao od te kupnje.

11:12 Ostaje za vidjeti hoće li i Leighton Banes otići u United. On je velika želja Moyesa. Također, nije usključen dolazak mladog Baska Andera Herrere.

10:46 Manchester United sve je dogovorio s Marouaneom Fellainijem, javlja Goal.com! Transfer je vrijedan 24 milijuna funti.

10:34 Navijači Milana mogu ostati mirni iako je 'Kaka' uočen na putu za Manchester :)

9:40 Putem klupske web-stranice Milan je potvrdio kako je s Real Madridom dogovorio transfer  Kake (31). Kaka će se tako vratiti na San Siro bez odštete i potpisat će dvogodišnji ugovor koji će mu donositi oko 4 milijuna eura godišnje zarade.

Brazilac bi u milansku zračnu luku Linate trebao sletjeti danas ujutro i nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor.

9:30 Najnovije vijesti o Mesutu Ozilu kažu kako je odlučio OSTATI u Real Madridu unatoč ponudi Arsenala od 45 milijuna eura.

9:28 Dok Talijani luduju na utakmicama, Englezi razočarali.

9:06 Manchester City i službeno je potvrdio transfer iskusnog argentinskog obrambenog nogometaša Martina Demichelisa (32) koji je stigao iz Atletico Madrida.

Vjeruje se kako je za njegov transfer City platio Atleticu 3,5 milijuna funti odštete, a sam igrač potpisao je dvogodišnji ugovor.

8:49 Arsenal je jučer pobijedio Tottenham, a ovo je usporedba koliko su trošili odnosno koliko su samo Spursi trošili.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

22:36 Novi igrač koji bi mogao napustiti Santiago Bernabeu je njemački reprezentativac Mesut Özil, koji je ove sezone pao u drugi plan kod novog trenera Carla Ancelottija. Za njegove je usluge jako zainteresiran londonski Arsenal, koji je, saznavši za kupnju Balea, ponudio Španjolcima 47 milijuna eura.

21:35 Kaka (31) će se u naredna 24 sata vratiti u klub za koji je igrao od 2003. do 2009. godine i to za badava!? Tako barem tvrde španjolski, francuski i talijanski mediji, koji istovremeno pišu da će Brazilac potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura po sezoni.

Zanimljivo, vijest o Kakinom povratku u Milan dogodila se gotovo istovremeno kao i transfer Garetha Balea u Real Madrid za 100 milijuna eura. Očito je da se madridski klub sada morao riješiti "nepotrebnih" troškova, a jedan od njih je ogromna Brazičeva godišnja plaća, koja je iznosila 10 milijuna eura.

20:15 Gotovo je! Nakon "sapunice" koju su nam tijekom ljeta priuštili Tottenham i Real Madrida sada i službeno možemo zaključiti da je Garetha Bale prešao iz londonske u madridsku momčad.

Velški nogometaš potpisao je šestogodišnji ugovor s "kraljevskim klubom", a navodna tjedna primanja iznosit će nevjerojatnih 300 tisuća funti!? Vijest o konačnom transferu Balea na Santiago Bernabeu potvrdila su oba kluba, a madridski je to uradio putem službenog Twitter profila.

"Pozdravite našeg novog igrača - Garetha Balea! Dobrodošao", stoji ponosno na profilu "kraljevskog kluba".

Otkupna cijena zasada ostaje nepoznanica, no sve će biti jasnije večeras (nedjelja) ili najkasnije u ponedjeljak u 13 sati kada je zakazano i službeno predstavljanje Velšanina na Santiago Bernabeu.

19:45 Saga velškog nogometaša Garetha Balea udaljena je 24 sata od svog kraja. U nedjelju je španjolski El Pais objavio tekst da transfer nije gotov, jer je predsjednik Tottenhama odbio posljednju ponudu, međutim menadžer "spursa" je nakon utakmice s Arsenalom potvrdio...

''Trenirat će s Real Madridom. Ostaju sjajne uspomene iz prošle sezone koje vjerujem cijeni svaki navijač kluba. Želimo mu sve najbolje. On je krenuo dalje, a i mi smo'', rekao je menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas nakon minimalnog 1-0 poraza na gostovanju kod velikog gradskog rivala Arsenala.

Prema posljednjim informacijama otkupna cijena koju će Real platiti londonskom klubu premašit će dosadašnji rekord, koji je također postavio Real Madrid 2009. godine. Tada je za 94 milijuna eura Cristiano Ronaldo stigao iz Manchester Uniteda.

13:32 Tijekom subote talijanski su mediji izvještavali o zanimanju Bologne, Parme i Livorna za Antu Vukušića, s time da su prednost davali prvospomenutom klubu. Corriere dello Sport donio je sad vijest kako se u utrku za bivšeg napadača Hajduka uključila i Catania koja nastoji osnažiti ofenzivni dio momčadi.

13:00 Vratar Palerma Emiliano Viviano otišao na liječnički u Arsenal, javlja Sky Italia. Radi se o posudbi, zsad...

12:05 Otac baskijskog veznajka Andera Herrere kaže kako će teško doći do transfera njegovog sina iz Athletic Bilbaa u United. Podsjećamo, United nudi preko 40 milijuna eura, ali Baskima ne treba velik novac jer ne u klubu mogu igrati samo - Baski.

11:34 Sve je izglednije da će se Kaka vratiti tamo gdje je i pružao najbolje igre - u Milan. No, dio talijanskih medija tvrdi da će to biti samo privremeno, odnosno do ožujka i početka nove sezone u američkoj MLS ligi. Tada bi brazilski veznjak, piše Tuttosport, trebao prijeći u redove Los Angeles Galaxyja.

Ujedno bi svojim odlaskom otvorio mjesto za Japanca Keisukea Hondu koji bi u siječnju trebao doći iz moskovskog CSKA-a kao slobodan igrač.

11:01 Steven Gerrard je poručio Luisu Suarezu da ode uzdignute glave iz Liverpoola kada za to dođe vrijeme. U Real, Bayern ili Barcelonu, a ne u rivala na Otoku.

10:15 Guardian piše kako će Liverpool za milijun funti dovesti na posudbu Victora Mosesa iz Chelseaja.

9:54 Engleski mediji pišu da odšteta za Garetha Balea iznosi 90 milijuna eura (Ronaldo bi tako ostao rekorder sa 94), a da će madridski klub danas i službeno potvrditi transfer.

9:50 Real Madrid je pristao posuditi ruskog ljevokrilnog nogometaša Denisa Čeriševa (22) Sevilli, pišu španjolski mediji…

9:34 Veliki talent njemačkog nogometa Julian Draxler spreman je napustiti Schalke ako tako odluče čelnici kluba iz Gelsenkirchena.

Nagađa se kako bi Arsenal mogli ponuditi između 40 i 50 milijuna eura, a premda su čelnici Schalkea ranije naglašavali kako je Draxlerova cijena 70 milijuna eura, preokret ipak nije nemoguć.

''Nije me briga što ljudi špekuliraju, pustit ću ih da se zabavljaju. Ako se ništa izvanredno ne dogodi, u ponedjeljak ću biti u Schalkeu. No, klub može i promijeniti mišljenje i odlučiti da je 30 ili 40 milijuna eura dobra ponuda. U tom slučaju neću moći puno napraviti'', kazao je mladić njemačkim novinarima.

9:09 Belgijski Sport Wereld objavio je informaciju kako Marouane Fellaini prelazi u Manchester United za 28 milijuna eura. Navodno je rekao menadžeru Martinezu kako želi otići, a Everton ne želi odbiti toliki novac budući da na zimu Belgijanac može otići za 23 milijuna eura, koliko će tada iznositi odštetna klauzula.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

18:42 Na relaciji Milan-Genoa obavljena je zamjena igrača. Bek Luca Antonini (31) otišao je pravac Genoe, dok je slovenski reprezentativac koji igra na poziciji veznjaka, Valter Birsa (27), pojačao "rossonere"

17:55 Na Otoku se piše kako je Manchester City zainteresiran iskorisiti situaciju po kojoj je Casillas nezadovoljan u Realu. Točnije, prvenstveno bi ga na Etihadu volio vidjeti novi trener Manuel Pellegrini koji je, po informacijama klupskih novinara, nezadovoljan Joeom Hartom.

14:45 Toby Alderweireld iz Ajaxa sve je, po vlastitim riječima dogovorio s Atletico Madridom.

13:25 Trener Rome Rudi Garcia tvrdi kako će De Rossi ostati u Romi i ne ide u Manchester United.

12:35 Ante Vukušić (22) mogao bi u završnici prijelaznog roka napustiti redove talijanskog drugoligaša Pescare. Više talijanskih medija navodi kako je za njegove usluge najviše zainteresirana Bologna koja u ovom trenutku drži ''pole-position''. Zanimanje navodno pokazuju i Parma i Livorno.

12:13 Sad mnogi pitaju ide li Škrtel u Napoli, kada je u Liverpool stigao Sakho iz PSG-a.

12:00 Roma je ovo ljeto ostala bez dvojice napadača: Erik Lamela je otišao u Tottenham, a Pablo Osvaldo u Southampton. Klub s Olimpica bacio se stoga u završnici prijelaznog roka u potragu za pojačanjem u ofenzivnoj liniji, a jedan od kandidata je i Argentinac hrvatskih korijena Dario Cvitanich.

Prema pisanju francuskog L'Equipea, Roma je već poslala ponudu Nici za 29-godišnjeg nogometaša, a odgovor se još uvijek iščekuje.

11:50 Arsene Wenger želi Juliana Draxler iz Schalkea za 40 milijuna eura! Ne odustaje ni od Di Marije.

11:42 Hoće li Milan uspjeti dovesti Kaku iz Reala?

11:39 Prema pisanju njemačkog Expressa, drugoligaš Köln je na uži popis igrača za čije je dovođenje zainteresiran stavio i hrvatskog nogometaša Mladena Petrića (32)…

11:21 Liverpool i PSG dogovorili prelazak 23-godišnjeg braniča Mamadou Sakhoa za 17 milijuna eura s Parka prinčeva na Anfield.

11:15 Shinji Kagawa na pragu prelaska u Atletico Madrid iz Uniteda.

11:12 Liverpool bi danas trebao obaviti liječnički pregled s Tiagom Ilorijem iz Sporting Lisabona. Na Anfieldu se možda pojavi i Moses iz Chelseaja.

11:00 Mourinho zatvorio priču o Rooneyju. ''Ta je priča završena za sve strane'', potvrdio je Mourinho

''Jedna je stvar poručiti preko više ljudi kako to želiš, želiš, jako želiš, ali na kraju dana… ''

10:40 David Moyes želi u posljednji trenutak dovesti Andera Herreru iz Athletic Bilbaa. Navodno nudi preko 40 milijuna eura za baskijskog veznjaka.

10:23 AS javlja kako je Bale dogovorio uvjete s Realpm. 7 milijuna eura neto godišnje i 60% od prava na svoje ime. To je prvi put da netko u Realu ima više od 50% (Ronaldo ima 40% prava)

9:56 Gerado Martino žarko želi kupiti klasičnog napadača, a to bi mogao biti Oscar Cardozo iz Benfice koji se posvađao s čelnicima kluba.

9.30 Tottenham opet želi Fabija Coentraa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider