Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Ronaldo bio loš

Uzbuna u Realu: 'Nismo igrali dobro, morat ću razmisliti kako dalje'

Real Madrid izgubio je na Santiago Bernabeu od Atletico Madrida s 1:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to prva pobjeda Atletica nad gradskim rivalom u španjolskom prvenstvu nakon 14 godina. Trener Reala Carlo Ancelotti je nakon utakmice kritizirao momčad.

>> Nokaut za Real na Bernabeu: Atleticu rekord i prvo slavlje nakon 1999. godine

''Nismo igrali dobro, bili smo spori u napadu. Nikad nije lako kad izgubite utakmicu. Morat ću razmisliti o daljnjim potezima. Do prošlog tjedna smo igrali dobro. Moramo nastaviti raditi i siguran sam da ćemo se popraviti'', rekao je Ancelotti.

Cristiano Ronaldo je također naglasio da Real mora bolje.

''Možda nismo u vrhunskoj formi, ali ne igramo loše. U momčadi su neki novi igrači i nova taktika pa ne treba raditi dramu od ovog poraza. Nije kriv trener nego igrači. Igrao sam loše, ali ne samo ja nego cijela momčad''.

''Pet bodova zaostatka za Barcelonom i Atleticom je velika razlika, ali pamtim i veće razlike koje su se nadoknađivale. Imamo još puno utakmica pred nama, u prvenstvu i svim natjecanjima. Moramo samo naporno raditi i napredovati, jer imamo puno toga za osvojiti ove sezone'', optimistički je zaključio portugalski napadač. (VLM / TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider