Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Isključen zbog - ovog

Urnebesni ispad Kloppa: 'Ponašao sam se poput majmuna'

Trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp priznao je da je pretjerao izražavajući svoje frustracije prema četvrtom sucu dvoboja protiv Napolija u srijedu navečer…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napolitanci su u 1. kolu skupine F Lige prvaka na svome San Paolu slavili s 2-1, a Kloppa je razbjesnila situacija iz 29. minute. Četvrti je sudac tada odugovlačio s dopuštanjem povratka Nevenu Subotiću na teren nakon što mu je ukazivana pomoć.

>> Fantastičan drugi gol Napolija, Borussia pala podno Vezuva!

Srpski obrambeni nogometaš se tako nije stigao vratiti u kazneni prostor prije izvođenja kornera što je iskoristio Gonzalo Higuain i donio Napoliju vodstvo 1-0.

Jurgen Klopp je izgubio živce, unio se u lice četvrtom sucu i svašta mu izgovorio zbog čega je, dakako, udaljen s klupe. Nakon utakmice se 46-godišnji stručnjak ipak posuo pepelom.

''Nismo pokazali svoju najbolju igru, a opet smo ubilježili minimalni poraz. Znamo da možemo pobijediti Napoli, ali previše je stvari krenulo u krivo, uključujući i moj crveni karton. Priznajem, bilo je to glupo. Ponašao sam se poput majmuna. Pretjerao sam'', kazao je Klopp.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider