Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moyes zabrinut

United pokosile ozljede uoči uzvrata s Bayernom: Loše im se piše...

Manchester United upisao je gostujuću pobjedu kod Newcastlea 4:0 i tako stigao do desetog slavlja van Old Trafforda ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David Moyes smatra kako njegova momčad u gostima ima manji pritisak i zato bilježi pobjede. Dok je u gostima upisao deset pobjeda, Manchester United je na Old Traffordu bio uspješan samo sedam puta iz 16 ligaških susreta ove sezone. Moyes je ponudio jednostavno objašnjenje.

"Igrači su suočeni s velikim očekivanjima kada igramo na Old Traffordu. Navijači očekuju potpuno napadački pristup i zato su svi pod pritiskom. Izgubili smo na svom travnjaku nekoliko tijesnih utakmica koje bismo u gostima pod manjim pritiskom vjerojatno riješili u svoju korist."

U Newcastleu je menadžer Manchester Uniteda bio prisiljen povući iz igre Ashleya Younga, Patricea Evru i Marouanea Fellaini što nije dobra vijest uoči uzvrata Lige prvaka u Münchenu: "Patrice Evra ima laganih problema s koljenom dok je Ashley Young po svemu sudeći ozlijedio ligamente ruke. Marouane Fellaini se nije najbolje osjećao i odlučili smo ga zamijeniti", pojasnio je Moyes.

Kada se zna da je od ranije ozlijeđen Robin van Persie te da je Wayne Rooney također zbog ozljede bliži tome da ne nastupi u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka, onda je jasno da Crvene vragove očekuje super težak zadatak na Allianz Areni. Podsjećamo, prva utakmica završila je 1:1.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider