Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će u finale?

Umjesto u Barcelonu, Mourinho igrače Reala poslao - kući!

Nogometaši Real Madrida neće noćiti u Barceloni prije uzvratne utakmice polufinala Kupa kralja kako bi izbjegli neprijateljsko ozračje u katalonskoj prijestolnici…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i Real će u utorak na Camp Nouu odlučiti o prvom finalistu Kupa kralja nakon što je prvi dvoboj u Madridu završio rezultatom 1-1.

Iako je ranije bilo uobičajeno da ''kraljevski klub'' otputuje u Barcelonu dan prije ''el clasica'', ovom prilikom to neće biti slučaj. Jose Mourinho će svoje nogometaše povesti na put u utorak ujutro, a do početka utakmice u 21 sat momčad će biti u hotelu.

Marca piše kako portugalski stručnjak smatra da njegovim igračima nije potreban nikakva posebna motivacija za Barcelonu i zajednička izgradnja duha, pa im je dopustio da u ponedjeljak spavaju kod kuće.

Na taj način želi izbjeći i neprijateljsku atmosferu kakva je pratila njegovu momčad tijekom nekoliko posljednjih noćenja u Kataloniji. Domaći su navijači stvarali buku ispred hotela i budili igrače te ih na taj način pokušavali dekoncentrirati prije velikog okršaja.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider