Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako je iznenađen

Uhićen vratar kluba za koji navija papa Franjo: Prikrivao ubojstvo?

Pablo Migliore, vratar argentinskog nogometnog kluba San Lorenzo, istog onog za koji navija novoizabrani papa Franjo I, uhićen je od tamošnje policije nakon utakmice 7. kola Clausure i poraza od Newell's Old Boysa 1-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Migliore je uhićen pod sumnjom da je prikrio informacije vezane za smrt 56-godišnjeg Ernesta Cirina iz 2011. godine, za koje policija sumnjiči Maximiliana Mazzara, člana navijačke skupine Boca Juniorsa "barra brava".

Tu navijačku skupinu se povezuje s huliganizmom i nasilnim ponašanjem na i izvan stadiona, a Mazzaro je bio jedan od vodećih ljudi te skupine. Mazzaro je navodno, uz pomoć još dvojice članova skupine, pretukao spomenutog Cirina, koji je potom podlegao ozljedama.

"Migliore je bio jako iznenađen uhićenjem. Tražit ćemo od policije njegovo puštanje, a klub će poštovati njegov ugovor", rekao je predsjednik San Lorenza Matias Lammens.

Migliore nije komentirao ništa po uhićenju, dok njegov odvjetnik negira poznavanje člana navijačke skupine Boca Juniorsa, kluba za koji je Migliore igrao do 2008. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider