Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho izluđuje kolege

U Tottenhamu bijesni zbog 'krađe godine': Je li ovo osveta za Modrića?

Ugledni Guardian piše kako su na White Hart Lineu bijesni te da loši odnosi s Chelseajom traju od 2011. i propalog transfera Luke Modrića.

Nevjerojatan obrat dogodio se u Londonu. Brazilac Willian sve je dogovorio s Tottenhamom, prošao je čak i liječnički pregled, no onda uoči potpisa – šok. Roman Abramovič nazvao je gazdu Anžija Kerimova. Ponudio je dodatnih dva milijuna funti (ukupno 32) i 'tko zna što još', a rezultat svega je – Willian ide u Chelsea.

>> Mourinho ponosno otkrio veliku pobjedu: Transfer je dogovoren!

Jose Mourinho nije krio zadovoljstvo na jučerašnjoj press konferenciji. U Tottenhamu su bijesni, piše Guardion ne otkrivajući anoniman izvor s White Hart Lanea.

Misle kako je Willian preotet samo zbog toga što Tottenham slaže momčad za prvaka. Kažu kako Chelseaju uopće nije potreban s obzirom da u ofenzivi imaju Hazarda, Matu, Oscara, Schurrlea, De Bruynea, Mosea itd...

Chelsea to opovrgava te tvrdi kako su Williana htjeli još prije dvije godine.

Guardian podsjeća da loši odnosi između dva kluba traju od prije dvije godine kada je Chelsea htio Luku Modrića, a Spursi ga nisu htjeli pustiti ni za 40 milijuna funti, cifru puno veću nego za koju je otišao u Real (30).

Abramovič navodno ne simpatizira Davida Levyja, dok se Jose Mourinho već naveliko obračunava s kolegama na klupi, što mu je jedan od omiljenih hobija. Davida Moyesa već je dobro 'načeo' velikim interesom za Rooneyja, a sada je svom nasljedniku u Portu Andreu Villas-Boasu nanio težak poraz već na startu prvenstva.

''To vam je tako kad objavite liječnički pregled prije potpisa'', s podsmijehom je poručio Jose.

Očito i Abramovič i Mourinho žele konkurenciji pokazati tko je gazda. Najveći obračun, s 'neprijateljem' Pellegrinijem i šeicima iz Man Cityja tek se očekuje...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider