Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokantan preokret

Mourinho ponosno otkrio veliku pobjedu: Transfer je dogovoren!

Brazilski čarobnjak Willian ne ide u Tottenham nego u Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho odnio je još jednu veliku pobjedu. Kada su gotovo svi engleski mediji već pisali o transferu Williana iz Anžija kao gotovoj stvari, Jose Mourinho je za BBC otkrio:

''Naša su vrata uvijek svima otvorena, za igrače poput Williana pogotovo. Je, transfer je dogovoren, no Brazilac mora još proći liječničke testove'', rekao je trener Chelseaja.

Dan ranije se nagađalo kako je Willian, brazilski 25-godišnji veznjak, dogovorio prelazak u Chelsea, makar je prije pregovarao s Liverpoolom i Tottenhamom.

No, dosadašnji igrač Anžija, koji je u taj ruski klub došao tijekom siječnja iz ukrajinskog prvaka Šahtara, se odlučio za Chelsea i to, navode engleski mediji, zbog vlasnika londonskog kluba Romana Abramoviča i njegovih veza u Anžiju.

Mourinho je prvi engleskim medijima otkrio da je klub dogovorio dolazak Williana, s tim da se službena priopćenja još očekuju. BBC, pak, navodi da je Chelsea pristao na odštetu od 30 milijuna funti. Ostale se potankosti očekuju vjerojatno tijekom vikenda.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider