Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Apsolutno razočaranje'

U svlačionici Stuttgarta tuga i razočaranje: 'Bili smo pohlepni...'

Nakon gorke pilule i neplasmana u fazu natjecanja po skupinama Europa lige, Stuttgartov trener i igrači govorili su nakon utakmice protiv Rijeke uglavnom o razočaranju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je nakon 2-2 na Mercedes-Benz-Areni u uzvratu 4. pretkola izbacila Stuttgart iz natjecanja s ukupnih 4-3, a nakon susreta je novi trener "švaba" Thomas Schneider rekao:

''Naravno da smo apsolutno razočarani. Ali ponosan sam na svoje mladiće koji su pokazali strast i emocije. Na kraju smo možda bili pohlepni i napravili smo pogreške koje se ne smiju raditi na ovoj razini.''

>> Slovenac na kojeg je ponosna Hrvatska: 'Ovo ostaje u srcu, neka se slavi'

>> VIDEO Pogledajte ludilo: Armadina fešta u Stuttgartu!

>> Ta divna noć u Stuttgartu: RIJEKA ide u Europsku ligu nakon lude završnice

''Doveli smo se bez razloga u probleme. Moramo međusobno razgovarati kako podići samopouzdanje. Sigurno ispadanje nije bilo u planu, ali sada moramo gledati prema naprijed i utakmici u nedjelju'', komentirao je bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević.

''Dva primljena gola bila su totalno nepotrebna i naša su krivica. Planirali smo igranje u Europa ligi i razočaranje je naravno veliko. Ali u momčadi se pokazao neki novi duh i sada ćemo se potpuno usredotočiti na Bundesligu'', rekao je Stuttgartov veznjak Christian Gentner.(TS)

Tko je najzaslužniji za plasman Rijeke u Europsku ligu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider