Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ovo je kraj našeg sna'

U Milanu tužni: 'Barca je fenomenalna, nismo im dorasli'

Trener Milana Massimiliano Allegri opravdanje za poraz kod Barcelone među ostalim je pronašao u mladosti i neiskustvu svojih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je za Španjolce u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka složio savršenu taktiku, ovoga puta protiv moćne Barce 'rossoneri' ništa nisu mogli.

>> Slavlje u Barcinoj svlačionici: Nezaustavljivi smo kada...

>> Barca 'samljela' Milan: Velika partija genijalnog Messija!

''Mi smo mlada momčad koja tek 'raste' i stječe iskustvo kroz ovakve utakmice u Ligi prvaka. Tužni smo jer smo imali nadu poslije prve utakmice, ali to je nogomet. Plasman dalje uvijek je pitanje centimetara'', aludirao je Allegri na šansu Nianga koji je u prvom poluvremenu, kod vodstva Barce 1:0, pogodio vratnicu.

Allegri nije štedio komplimente za protivnika.

''Barcelona je bila fenomenalna, pogotovo u prvih pola sata. Mi smo imali mnogo problema u prvom poluvremenu koje su nam oni stvarali. Pet naših igrača je ove sezone prvi put igralo u Ligi prvaka i ovo iskustvo će im biti od velike koristi'', kazao je Allegri.

Massimo Ambrosini iskreno je priznao da Milan jednostavno nije dorastao ovakvoj Barceloni.

"Ovo je kraj našeg sna. Nismo bili spremni večeras. Patili smo i mučili se od prve minute. No, ovo je dodatno iskustvo za sve nas. Nadam se da će nam dobro poslužiti u budućnosti. Sada nam je cilj kroz prvenstvo ponovno izboriti ovo natjecanje i dogodine", kazao je iskusni veznjak Milana.(TS/VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider